Rock _ Dance_Transparent Background

Bruiloft Band Overijssel

Bruiloft Band Overijssel en regio.

Een heerlijke avond met alle hits van de magische jaren ’70 en ’80 in een onuitputtelijke mix van medleys. Neem je vrienden mee naar de sound of the 70's and 80's waarop je zo lekker kan dansen in je hoge broek met wijde pijpen, op je plateauschoenen of in je nylon maillots. En voor de rockers de extravagante looks met eyeliners, piratenjasjes en felle kleuren in het haar. Los van alles en lekker over de top. Het kán, het mág! Zeker op jouw trouwfeest.

 

Bon Jovi, Deep Purple, Guns ‘N Roses, Sister Sledge, Chic, The Pointer Sisters, Stevie Wonder, Earth Wind & Fire en nog veel meer hits van deze helden en heldinnen komen langs. Wedden dat je nog meer de vlinders in je buik voelt!

 

GET UP & DANCE!

 

 

Reacties

"De muziek was prachtig Barricade en mijn zus heeft ook een nummer gezongen speciaal voor ons met begeleiding door Barricade. Heel mooi. We zijn blij dat er een film is gemaakt."

"Een goed feest kan niet zonder steengoede muziek. Dat moet gewoon goed zijn en dat was het! Bedankt." 

"Mooi dat we ook nog wat verzoeknummers konden doorgeven. Aan een paar nummers hebben we hele speciale herinneringen. Verder heel mooi feest voor ons en onze gasten." 

Barricade_La-Porte_9
Bruiloft Band Barricade
Barricade-Bruiloft Band
Bedrijfsfeest Band Flevoland

Bruiloft Band Overijssel

Op zoek naar een bruiloft band Overijssel voor jouw trouwfeest?
Wij zijn van Barricade dé Bruiloft Band Overijssel met als basis en vertrekpunt het muzikale Meppel. Voor jouw trouwfeest  bieden we met veel plezier een enthousiaste show. En dat is voor ons een fluitje van een cent, om maar even in muziektermen te spreken, want wij zijn zelf ook gek op een feestje! En dát merk je als wij komen. Op trouwfeesten in Overijssel spelen wij de glitterbollen van het plafond zodat jij en je vrienden een topavond hebben. Een avond vol Rock & Dance Classics van Bon Jovi, Deep Purple, Guns ‘N Roses, Sister Sledge, Chic, The Pointer Sisters, Stevie Wonder, Earth Wind & Fire en nog veel meer helden en heldinnen komen langs.

Neem contact op

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.
Je moet de voorwaarden accepteren.