Bedrijfsfeest Band Steenwijk

Bedrijfsfeest Band Steenwijk

Barricade Band is de leading Bedrijfsfeest Band in Steenwijk.

Barricade is de 5 mans en 1 vrouw band waar het draait om de interactie met het publiek. Het publiek speelt met Barricade en andersom.
Een feel good journey van soul en rock, via de disco naar Nederlandstalig weer door naar de dance, met een ballad als het moment daar is. Non-stop.
Want muziek is energie. En muziek is liefde. En dat maakt steengoede live muziek op je bedrijfsfeest Steenwijk tot een onvergetelijk feest voor je collega's!  

 

Reacties

"Het was een geweldig bruiloftsfeest in De Wijk. Eerst heeft Barricade unplugged gespeeld tijdens de ceremonie. En 's avonds full swing in de feesttent. Wat een feest. Fantastisch!" 

"De muziek was prachtig Barricade en mijn zus heeft ook een nummer gezongen speciaal voor ons met begeleiding door Barricade. Heel mooi. We zijn blij dat er een film is gemaakt."

"Een goed feest kan niet zonder steengoede muziek. Dat moet gewoon goed zijn en dat was het! Bedankt." 

"Mooi dat we ook nog wat verzoeknummers konden doorgeven. Aan een paar nummers hebben we hele speciale herinneringen. Verder heel mooi feest voor ons en onze gasten." 

7668_694246417382540_9067810572228944474_n
Bruiloft Band Barricade
Barricade Band - Kampen 2016
Barricade_0024

Bedrijfsfeest band Steenwijk

Op zoek naar een bedrijfsfeest band voor jouw bedrijfsfeest?
Sinds 2003 zijn wij met Barricade dé Bedrijfsfeest Band Steenwijk met als basis en vertrekpunt het muzikale Meppel. Voor jouw feest of evenement bieden we met veel plezier een enthousiaste show. En dat is voor ons een fluitje van een cent, om maar even in muziektermen te spreken, want wij zijn zelf ook gek op een goede partij! En dát merk je als wij komen. Op bedrijfsfeesten in Steenwijk en omgeving spelen wij de glitterballen van het plafond zodat jouw collega's een topavond hebben. Met gouwe ouwe maar ook met de nieuwste nummers van A(bba) tot (Z)z Top. Een repertoire voor een topfeest!

Let's Fill Up The Floor!

Barricade Band Genemuiden

Barricade zorgt voor geweldige muziek en jullie kunnen zelf aangeven welke nummers je graag gespeeld wilt hebben.

Bruiloft Band akoestisch

Barricade speelt akoestisch in volle of gedeeltelijke bezetting afhankelijk van het onderdeel van de ceremonie en jouw wensen op dat gebied.

DJ Erwin

Afwisselend programma: Barricade speelt en DJ Erwin draait. Dit is de perfecte mix voor een super dansfeest.

10441169_687785224695326_5894972021158325153_n

Je gasten kunnen een nummer meezingen of meespelen tijdens het feest. Barricade zorgt voor de begeleiding en laat je gast stralen.

Bruiloft Band Barricade