Rock _ Dance_Transparent Background

Bedrijfsfeest Band Deventer

Bedrijfsfeest Band Deventer en omgeving.

Een heerlijke avond met alle hits van de magische jaren ’70 en ’80 in een onuitputtelijke mix van medleys. Ga mee terug naar je jeugd en de sound of the 70's and 80's waarop je zo lekker danste in je hoge broek met wijde pijpen, op je plateauschoenen of in je nylon maillots. En voor de rockers de extravagante looks met eyeliners, piratenjasjes en felle kleuren in het haar. Los van alles en lekker over de top. Het kán, het mág!

 

Bon Jovi, Deep Purple, Guns ‘N Roses, Sister Sledge, Chic, The Pointer Sisters, Stevie Wonder, Earth Wind & Fire en nog veel meer hits van deze helden en heldinnen komen langs. Wedden dat je óók de vlinders weer in je buik voelt!

 

GET UP & DANCE!

 

 

Reacties

"De muziek was prachtig Barricade en mijn zus heeft ook een nummer gezongen speciaal voor ons met begeleiding door Barricade. Heel mooi. We zijn blij dat er een film is gemaakt."

"Een goed feest kan niet zonder steengoede muziek. Dat moet gewoon goed zijn en dat was het! Bedankt." 

"Mooi dat we ook nog wat verzoeknummers konden doorgeven. Aan een paar nummers hebben we hele speciale herinneringen. Verder heel mooi feest voor ons en onze gasten." 

Barricade_La-Porte_9
barricade_La-Porte_6
Bedrijfsfeest Band Flevoland
Bedrijfsfeest Band Flevoland

Bedrijfsfeest band Deventer

Op zoek naar een bedrijfsfeest band Deventer voor jouw feest?
Sinds 2003 zijn wij met Barricade dé Bedrijfsfeest Band Deventer met als basis en vertrekpunt het muzikale Meppel. Voor jouw feest of evenement bieden we met veel plezier een enthousiaste show. En dat is voor ons een fluitje van een cent, om maar even in muziektermen te spreken, want wij zijn zelf ook gek op een feestje! En dát merk je als wij komen. Op bedrijfsfeesten in Flevoland spelen wij de glitterbollen van het plafond zodat jij en je collega's en vrienden een topavond hebben. Een avond vol Rock & Dance Classics van Bon Jovi, Deep Purple, Guns ‘N Roses, Sister Sledge, Chic, The Pointer Sisters, Stevie Wonder, Earth Wind & Fire en nog veel meer helden en heldinnen komen langs.

Neem contact op

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.
Je moet de voorwaarden accepteren.